Vespatrips: Italië per Vespa

Terug

Het land van de Vespa

Met een originele Vespa rondtoeren in de glooiende heuvels van Piemonte, Toscane, Umbrië, Le Marche, Puglia of het Gardameer.
Wat is er hemelser dan al rijdend de heerlijke geuren van het landschap opsnuiven? De blik laten afglijden over zonnebloemvelden en wijngaarden? De zon voelen op uw huid? De dagelijks uitgestippelde rondritten leiden u via kronkelende wegen naar oude stadjes en vredige dorpjes. Naar middeleeuwse kastelen, musea en wijndomeinen.
Het tempo van deze Vespatochten bepaalt u volledig zelf. U bent immers met vakantie, niet?
Rondsnuisteren op een marktje, op een pittoresk pleintje genieten van een glaasje wijn of een lekkere 'gelato'... Nog even een siësta voor u weer verder rijdt? Hier geldt maar één regel: festina lente. "Haast je langzaam..."

Je kan van april tot halfweg november met vrije aankomst- en vertrekdata reizen. September en oktober zijn de topmaanden, omdat dan het kleurenpalet compleet is en de hemel staalblauw. Vroeg reserveren is sowieso de boodschap: het aantal beschikbare Vespa's is beperkt, de meeste accommodaties zijn niet groot en de Vespatours zijn zeer in trek.

Steeds inbegrepen in onze prijzen: uitgebreide briefing (hoe veilig rijden met een Vespa), up-to-date roadbooks (met garanti de mooiste en minst drukke baantjes), onmiddellijke assistentie (geen Italiaanse administratieve rompslomp), goed onderhouden Vespa's en een degelijke, echte huurverzekering (dus geen onwettige privé-verzekering).

Bovendien kan je een verzekering afsluiten (30 euro/3 dagen, 40 euro/3 dagen, 50 euro/4 dagen) die alle schade aan de Vespa dekt. Indien er schade is hoef je niets te betalen, ook geen 350 euro franchise in geval van diefstal. Er is dan ook geen waarborg te betalen.

KIJK OP ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.VESPAREIZEN.BE NAAR HET ACTUELE AANBOD.