Reisaanbiedingen: Cruises

Terug

ook voor jou!

Uw droomreis? 
's Nachts slapen in een luxueuze omgeving, maar toch onderweg zijn en elke dag een andere bestemming ontdekken? Dat kan alleen maar op cruise! Een cruiseschip is een drijvend vakantieoord, waar voor jong en oud wat te beleven valt: zwembaden, jacuzzi, winkelcentra, dag- en avondentertainment, sportfaciliteiten, een casino, beauty- en wellnessbehandelingen, enz.

Laat u adviseren
Intussen is het beeld van 'enkel voor een oud publiek' en 'alleen voor de rijken' wel achterhaald. Er zijn zoveel verschillende rederijen die voor elk wat wils aanbieden. Het is belangrijk u te laten adviseren welke maatschappij het beste aan uw wensen voldoet. Een cruiseschip reserveren is zoals een keuze van hotel maken en gaat van standaard tot luxe, van rustig tot druk, van grootkeuken tot à-la-carte dineren. Ik verkoop niet alle maatschappijen, maar wel diegene waar ik goede ervaringen mee heb. Ik maakte zelf een aantal cruises en bezocht al heel wat schepen. Ik kan u de sfeer beschrijven en de voordelen vertellen van een luxecruise op een jacht of een entertainment-cruise met alle mogelijke faciliteiten.

Prijs/kwaliteit
Cruises worden nog teveel aanzien als een te duur product voor een select aantal mensen. Toch zijn de meeste rederijen heel betaalbaar geworden. Dikwijls is er een systeem van vroeg boeken, met belangrijke kortingen naargelang het tijdstip van reservatie. Voor dit geld krijg je dan ook nog eens de top in gastronomie, entertainment, relaxmogelijkheden, enz.

Het juiste advies
Ik ben niet afhankelijk van één of andere rederij, wat betekent dat ik zowat alle cruises kan boeken. Hier verzamel ik enkele speciale promo's en aanbiedingen, slechts een héél klein gedeelte uit het ruime aanbod.

Maak uw keuze uit onze producten