Namibië: rondreizen in Namibië

Terug

zelf rijden met een huurwagen

De overweldigende indruk van dit prachtige land is de enorme ruimte en leegte. Namibië is een land waar de nietigheid van de mens en het geologische wonder van onze planeet overal tastbaar zijn. Zelf gaan rondrijden met een huurwagen is dan ook dé ideale formule om Namibië te verkennen in uw eigen tempo!
 
Ik sta u graag met raad en daad bij om de geschikte reis voor u te vinden. Het huren van een wagen is voordeliger op voorhand, en ik stel in overleg met u een programma op maat samen met overnachtingen in lodges, tentenkampen of luxehotels. Documentatie, plannen en mijn tips krijgt u er gratis bij!

Om zelf te rijden in Namibië moet u wel rekening houden met enkele aspecten: de afstanden zijn er iets langer, de wegen zijn overwegend goed berijdbare gravelroads, en benzinestations zijn minder frequent aanwezig.... De wagen tijdig van benzine voorzien is dus de boodschap!

Hier vindt u enkele voorbeelden van mogelijke reisprogramma's, maar die worden, indien gewenst, ook volledig op maat gemaakt