Bali: Strandvakanties in aanbieding

Terug

Vlucht + hotel met ontbijt + 5 uitstappen inbegrepen

In deze aanbiedingen zijn enkele uitstappen inbegrepen, die georganiseerd worden door GrayLine Tours.
Hieronder vindt u een korte beschrijving van deze excursies en praktische info.

Tour A: De pure schoonheid van Kintamani
Duur: ong. 8 uur (9u. tot 17u.)
Bali is beroemd voor zijn traditionele dansen. De eerste stop is dan ook het bezoek aan een kleurrijk optreden van de Barong-Kris dansers. Vervolgens bezoek aan een houtsnijwerkerij in Mas en verder naar het dorp Kintamani op de kraterrand van de Baturvulkaan. Tenslotte bezoek aan het waterpaleis Tirta Empul in Tampaksiring.

Tour B: De onvergetelijke zonsondergang
Duur: ong. 5 uur (14u. tot 19u.)
U bezoekt eerst de Koninklijke Tempel van Mengwi, één van de mooiste tempels op het eiland. Vervolgens rijdt u naar het Heilige Apenbos van Alas Kedaton. U rijdt daarna naar de zuidelijke kliffenkust om van de spectaculaire zonsondergang te genieten aan de zeetempel van Tanah Lot, gebouwd in de branding op de rotskust.

Tour C: De mystiek van Oost-Bali
Duur: ong. 8 uur (9u. tot 17u.)
Langzaam klimt u tot aan de voet van de vulkaan Agung en bezoekt u daar de Besakih Moedertempel. Vervolgens dwars door het binnenland voor een koffiestop in Bukut Jambul met een prachtig zicht over de vallei. In het traditionele bergdorp Penglipuran ziet u de eeuwenoude structuur van het Balinese sociale leven, zoals het al bestaat sinds de 16de eeuw. De schilderingen in het justitiepaleis van Kerta Gosa te Klungkung leveren tot op heden nog steeds de basis van de traditionele rechtspraak op Bali en zijn een prachtige afsluiter voor deze dag vol cultuur en natuur.

Tour D: De magie van Noord-Bali
Duur: ong. 9 uur (9u. tot 18u.)
Langs de rand van het Nationale Park, via de dorpen Pupuan en Antosari, volgt u noordwaarts een zeer ongerepte route via rijstvelden, koffie- en cacaoplantages. Na een korte stop op het zwarte lavastrand van Lovina gaat u over een spectaculaire bergroute via de meren van Buyan en Tamblingan richting Bedugul, voor een bezoek aan de hindu-boedhistische tempel van Ulun Danu in de uitgedoofde krater van Bedugul aan de oevers van het Bratanmeer. Tenslotte start de lange afdaling terug naar het zuiden via de kleine, typische fruit- en kruidenmarkt van Baturiti.

Tour E: Oleh-Oleh van Ubud
Duur: ong. 5 uur (14u. tot 19u.)
Op souvenirjacht "oleh oleh" via de ambachtdorpjes van Batubulan (steenhouwers) en Celuk (zilver) naar de wieg van de Balinese kunst: het supergezellige Ubud. Hier woont u ook een voorstelling van de traditionele Kecak-apendans bij. 

 PRAKTISCH
*U wordt opgehaald op vaste tijdstippen aan de hotels (per minibus) en men brengt u naar de GrayLine Tourterminal (met gratis koffie en thee).
*Vertrek vanaf deze terminal met grote bussen om 9u. voor dagtours en om 14u. voor halve dagtours.
*De uitstappen gaan door op voorafbepaalde dagen met GrayLine-autocar met  max. 15 personen.
*Bij een verblijf van minder dan 12 nachten heeft u recht op 3 uitstappen (2 dagtours en 1 halve dagtour).
*De uitstappen zijn niet verzilverbaar en niet omwisselbaar.
*De maaltijden tijdens de uitstappen zijn nooit inbegrepen.
*De excursies kunnen ook op privé-basis worden gemaakt. Dat kost 90 euro p.p. extra.

Uitstappen met Nederlandstalige gids:
Maandag: tour A (Kintamani)
Dinsdag: tour D (Bedugul en Noord-Bali)
Woensdag: tour B (Tanah Lot)
Donderdag: tour C (Oost-Bali)
Vrijdag: tour E (Oleh-Oleh Ubud)