Bali: Rondreizen met privégids

Terug

veilig en zorgeloos genoeten

Hier stelt Kristof Holidays u een aantal rondreizen voor. Beschouw die als voorbeelden: we reiken u graag een aantal bouwstenen aan waarmee u naar wens kunt puzzelen. Alles is mogelijk!

Wij helpen u graag uw eigen reis samen te stellen overeenkomstig uw wensen, waarbij niets standaard is. We werken de rondreis van uw dromen uit, volledig op maat: budget of luxe, zowel voor de cultuur- als de natuurliefhebber, de strandfanaat als de sportieveling. U reist aan uw eigen tempo, zoals u het wenst. Een fantastische manier van reizen toch?

Formule
Individuele rondreis met privégids en -chauffeur. De rondreis is niet in groep per autocar, maar individueel per (monovolume) auto (min. 2 personen, max. 6 personen).
De rondreis kan starten elke dag van de week. Deze individuele reisformule is aan een rustiger tempo, waarbij u meer persoonlijke vrijheid heeft.

Uw privégids
Bij aankomst zal een privégids u opwachten op de luchthaven en u op traditionele wijze verwelkomen, vaak met een bloemenkrans.
Uw privégids is een specialist: hij maakt u wegwijs en beantwoordt al uw vragen. Onderweg kunt u in samenspraak met de gids afwijken van het programma: een extra halte voorzien, wat langer bij een bepaalde bezienswaardigheid blijven die u erg aanspreekt, een bezienswaardigheid overslaan, de uitgestippelde route verlaten om wat dieper landinwaarts te trekken, een praatje te maken met de lokale bevolking, enz.

Vrij combineren
Elke rondreis kan u naar wens combineren met een verblijf in één van onze hotels in Bali, met een excursie of (sport)activiteit of met een rondreis op één van de overige eilanden.

Binnenlandse vluchten en ferry's
De eilanden Bali, Java, Lombok en Sulawesi zijn perfect te combineren voor een
heel schappelijke prijs.
U zal in principe uit Amsterdam of Brussel naar Bali vliegen - dit is de vlotste manier - en daarna bijvoorbeeld doorvliegen naar Yogyakarta op Java.
Binnenlandse vluchten per traject, richtprijs:
Bali - Java (Yogyakarta) vanaf 140 euro
Bali - Lombok vanaf 53 euro
Bali - Sulawesi vanaf 163 euro
+ luchthaventaksen (ong. 4 euro) per traject.
Ook de ferry tussen de eilanden kunnen we voor u reserveren.

Hotels
Kristof Holidays koos bewust voor kleinschalige charmehotels, met een intieme sfeer en service op mensenmaat. Bij de beschrijving van elke rondreis hebben we de hotels vernoemd. U wenst een ander hotel of een ander kamertype? Of u wil het liever iets luxueuzer en opteert voor een hogere hotelcategorie? Opnieuw bent u hierin volledig vrij.

Maaltijden
In de prijs van elke rondreis zijn een aantal ontbijten en lunches (in het hotel of in een lokaal restaurant) inbegrepen. Ook hierin bent u volledig vrij. U zorgt liever zelf voor de lunch onderweg? U verkiest dat wij een typisch diner voor u reserveren? Alles kan.